Friday, August 7, 2015

Q & A!



First  set of Questions is from Olivia from AGgeeks!

 1) Do you have any pets? Answer: Yes! I have 4 dogs, 3 labs and a borador, 17 ducks, 5 chickens, a turtle, and quail. 
2) Who is your all-time favorite book character? Answer: Oh man... I would have to say... most likely Lucy Pensevie from The Chronicles of Narnia. 
3) What is your favorite song at the moment? Answer: Hmmm.. most likely "Gold" by Britt Nicole. 



Next set of Questions is from Maddie from DOMM.

1.) top three favorite blogs? Answer: Silhouette Stuff of Stories, and LHOAG
2.) favorite band/artist? Answer: Most likely tobyMac.
3.) favorite part of blogging so far? Answer: Connecting to people who have things in common with me.
4.) if you could change your name to anything, what would it be and why? Answer: Christy. I just like the name :3
5.) if you could meet anyone in the world, who would it be? Answer: Queen Elizabeth. Hands down.






that's all of the questions :3

If you want me to answer anymore questions, just comment and I'll answer! :)



2 comments:

  1. Oh this was so fun to read! Your pets sound awesome.
    ~Kathryn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! They are quite the handful hehe
      ~Mads

      Delete